Informatie en prijzen

Hallo! Welkom op de pagina die je alle praktische informatie geeft die je nodig hebt om deel te nemen aan de Belfius Zoute Sandcastle Challenge, het evenement van zandkasteelbouw dat je niet wilt missen!

Of je nu een beginner bent of een ervaren uitdager, deze pagina zal je helpen om je voor te bereiden op de grote dag. Je vindt hier alle belangrijke details: datum, tijden, locatie, prijzen en meer. Lees alles zorgvuldig door om ervoor te zorgen dat je klaar bent voor dit gedenkwaardige evenement. We kunnen niet wachten om je in actie te zien, dus stel je team samen en breng je beste zandkasteelbouwspirit mee!

Datum

Maak je klaar om je agenda’s te markeren voor 4 augustus 2024! De Belfius Zoute Sandcastle Challenge 24 komt eraan, en je wilt het niet missen. Noteer de datum en maak je klaar voor een onvergetelijke dag vol plezier, gelach en zand!

Tijd

Welkom & Ontbijt (verzorgd door onze partner Gr’Eat Granola)

Team briefing

Start van de competitie

Einde van de competitie

Resultaten van de competitie en prijsuitreiking

Amusement, dorp & workshops

Een locatie zoals geen ander

Het meest populaire strandclub aan de kust en staat bekend als een familieclub van hoog niveau en open voor iedereen. De samensmelting van sport, vrienden, unieke momenten en een fantastische omgeving met je voeten in het zand.

En daar, terwijl de zon de hemel doorkruist, bouwen de lachjes op en stroomt de vriendschap. Welkom bij de beroemde River Woods Beach Club in Knokke.

📍 Zeedijk – Het Zoute 832 B

8300 Knokke-Heist

Prijs

Voor slechts € 21 per persoon, sluit je aan bij de opwinding met een volledig team van 10 personen voor € 210!

Je team van 10 personen wordt hartelijk verwelkomd met een ontbijt verzorgd door onze partner Gr’Eat Granola om op te laden voor de grote competitie. En dat is nog niet alles, elk teamlid krijgt ook een coole herdenkings-T-shirt en een betrouwbare schep om te gebruiken tijdens het evenement. Bovendien heb je volop zonneschijn om je warm te houden en gemotiveerd te blijven gedurende de dag.

Je zult deelnemen aan een van onze twee bekende categorieën voor onze zandkastelenbouwwedstrijd: een voor kinderen en een voor volwassenen. Om deel te nemen aan de kindercategorie moet je team een gemiddelde leeftijd hebben van onder de 14 jaar.

Onthoud, slechts één stevig zandkasteel zal de opkomende vloed weerstaan, dus breng je A-game en laten we het zandkasteel van je leven bouwen! 😉