De Belfius Zoute Sandcastle Challenge

maand
02
 
 : 
dagen
14
 
 : 
uren
03
Sandcastle

Concept

De Sandcastle Challenge is HET traditionele familie-evenement in Knokke-Heist sinds 1923.

Ouders, kinderen en vrienden komen samen voor een uniek moment van traditie, gelach en puur plezier. Stel je dit voor: teams van 10 deelnemers die strijden om het stevigste zandkasteel te bouwen dat bestand is tegen het opkomende tij. Niet minder dan 1.000 jonge en oude gravers zullen hun uiterste best doen, zodat uiteindelijk slechts één team overblijft!

Wij
Doen
 • TRADITIES

  Het is weer die tijd van het jaar - de tijd voor de jaarlijkse familiebijeenkomst waar Oma haar beroemde fotoalbum laat zien. Het mag dan een traditie zijn, maar we zouden het niet anders willen. We kunnen niet wachten om te zien wat de komende 100 jaar voor ons in petto hebben.

 • VRIENDEN & FAMILIE

  De Belfius Sandcastle Challenge is niet zomaar een competitie, het is een kans om onvergetelijke herinneringen te creëren met je dierbaren. Nodig je vrienden uit, breng je familie mee en bereid je voor op een onvergetelijke dag vol zonneschijn.

 • HERINNERINGEN

  Met zand tussen je tenen en de zon op je gezicht, is de Belfius Sandcastle Challenge een ervaring die je nooit zult vergeten. Of je nu deelneemt aan de wedstrijd of gewoon aanmoedigt vanaf de zijlijn, het is een dag vol gelach, plezier en misschien zelfs een beetje vriendelijke competitie.

 • MYTHISCHE PRIJSUITREIKING

  Het winnen van de Belfius Zoute Sandcastle Challenge is als het vinden van een eenhoorn - zeldzaam, magisch en waardig aan een legendarische prijsuitreiking. Oké, misschien overdrijven we een beetje, maar de prijzen zijn behoorlijk indrukwekkend en de ceremonie is absoluut onvergetelijk.

Laatste nieuws

Onze geweldige partner

Ontmoet onze belangrijkste partner: BELFIUS

Prepareer je maar om zandkastelen te bouwen, want onze belangrijkste partner, Belfius, is terug en beter dan ooit! We zijn verheugd om hen aan boord te hebben voor de Sandcastle Challenge van dit jaar. Belfius is meer dan alleen een financiële dienstverlener, ze zijn jouw ultieme financiële partner, klaar om hun diensten aan te passen aan jouw behoeften, of je nu een individu bent, een Private Banking- of Wealth Management-klant. Met Belfius aan jouw zijde kun je gerust zijn, wetende dat jouw vermogen in goede handen is. En het beste van alles? Hun team van specialisten staat altijd voor je klaar, waar je ook bent of wat je ook nodig hebt. Dus laten we onze schoppen pakken en aan de slag gaan, met Belfius als onze betrouwbare partner!

Our partners

Dank u

In steun van de RED GIANTS

De Red Giants zijn een Belgisch parahockeyteam dat fysieke uitdagingen heeft overwonnen om de sport te spelen waar ze van houden. Als trotse supporters zijn we toegewijd om hen te voorzien van de middelen die ze nodig hebben om ons mooie land te vertegenwoordigen. Doe met ons mee om hun inspirerende reis te vieren en de inclusie in de sport te bevorderen.

#buildto raise
#buildto raise
#buildto raise