Concept

Markeer je kalenders voor 4 augustus, want het wordt een strandfeest als geen ander!

Sinds 1923 is de Sandcastle Challenge het ultieme traditionele familie-evenement in Knokke-Heist. Ben je klaar om herinneringen te creëren die een leven lang meegaan? Doe mee aan de 101e jubileumviering van de Belfius Zoute Sandcastle Challenge bij de RiverWoods Beach Club.

Stel je dit voor: teams van tien enthousiaste deelnemers, gewapend met schoppen, racen tegen de klok om een zandkasteel te bouwen dat zo lang mogelijk bestand is tegen het opkomende tij. Maar daarnaast hebben we een hele reeks familieactiviteiten gepland! We nodigen je meer dan ooit uit om na de prijsuitreiking te blijven om te genieten van de prachtige omgeving van de River Woods Beach Club.

Herbeleef de Magie: De Aftermovie van het 100-jarig Jubileum

Heb je het epische feest van ons 100-jarig jubileum gemist? Geen zorgen, we hebben je gedekt! Ga lekker zitten, ontspan en maak je klaar om alle zanderige pracht en het strandplezier opnieuw te beleven met onze exclusieve aftermovie.

Maak je klaar om je aan te sluiten bij 1.000 zandkasteeluitdagers, jong en jong van hart, in teams van 10, om de strijd aan te gaan en de meest indrukwekkende zandkastelen ooit te bouwen. Het wordt leuk, het wordt vriendelijk, en we beloven dat er geen zure verliezers worden toegelaten – alleen eerlijk spel en goede vibes!

De Belfius Zoute Sandcastle Challenge is perfect voor alle generaties, dus neem je familie, vrienden, en zelfs je oma mee. En vergeet niet om je te kleden in je beste strandkleding, want de prijsuitreiking wordt net zo legendarisch als de zandkastelen zelf. Vertrouw ons, je wilt dit epische feest niet missen!