Partners

Redenen om partner te worden

Bereik een groot publiek

Vergroot het bereik van je merk door families uit Knokke en zomerse bezoekers te targeten met een dynamische communicatiecampagne. Met zes maanden om impact te hebben, kan jouw boodschap een groot publiek bereiken en merkbekendheid op een betekenisvolle manier versterken.

Verbind je merk met een ongebruikelijk concept

Laat je merk opvallen door het te verbinden met een ongebruikelijk concept dat de tijdsgeest vastlegt. De Belfius Zoute Sandcastle Challenge is een evenement dat alles heeft – spanning, traditie en een vriendelijke familiale sfeer – de perfecte gelegenheid om je merk te presenteren.

Benadruk je product/dienst

Of het nu op het strand is of bij de RiverWoods Beach Club, er zijn duizend manieren om je product/dienst te promoten tijdens de Belfius Sandcastle Challenge. Laten we samen een activatie bedenken die je merk in de schijnwerpers zet.

Word een officiële partner

Werk samen met de Belfius Sandcastle Challenge om je merk te presenteren aan een divers en betrokken publiek. Als officiële partner kun je profiteren van het prestige en de reputatie van het evenement om merkbekendheid op te bouwen en leads te genereren. Er zijn tal van mogelijkheden beschikbaar.

Neem contact met ons op via het volgende adres:

Contactez-nous à l’adresse suivante : hello@sportero.be