MAAND – 1

Viering van het 100e zandkasteelmeesterwerk: een buitengewoon jubileum

Maak je klaar voor het meest buitengewone strandevenement van het jaar! We zijn verheugd om aan te kondigen dat de Belfius Zoute Sandcastle Challenge terug is, en deze keer is het spannender dan ooit tevoren. Over slechts een maand, op 13 augustus, zullen we onze 100e editie van dit opmerkelijke evenement organiseren op het prachtige River Woods Beach Club in Knokke. Zal jij deel uitmaken van de geschiedenis van het zandkasteel? πŸ“–

In de loop der jaren is de Belfius Zoute Sandcastle Challenge uitgegroeid tot een geliefde traditie voor welgestelde gezinnen en hun kleine avonturiers. Dus noteer deze datum in je agenda en maak je klaar om verbaasd te zijn. De Belfius Zoute Sandcastle Challenge 2023 staat voor de deur en belooft een onvergetelijke ervaring voor iedereen die aanwezig is. Voor deze jubileumeditie hebben we besloten om je te verwennen met een aantal activiteiten πŸ€Έβ€β™‚οΈ na het bouwen van de zandkastelen. Op het programma staat: de Erfgoedquiz (een rondwandeling die het eeuwfeest van het Belfius Zoute Sandcastle in foto’s reconstrueert), een workshop vliegers maken, de komst van een Guinness World Recordhouder in de vorm van Philippe Bourleau, activiteiten voor het schminken van gezichten, een ijscokraam en nog veel meer!

Je hebt het voor elkaar, het evenement van dit jaar belooft heel bijzonder te worden: je wilt al het entertainment voor het hele gezin niet missen.

Dankzij jou is dit evenement UITVERKOCHT! Maar er is nog steeds een kans om deel te nemen door je op de wachtlijst te registreren.

Kun je je opwinding niet bedwingen? Je kunt het wachten nog wat draaglijker maken door terug te denken aan de vorige editie.

Als je er zeker van wilt zijn dat je geen enkele update mist, kun je ons volgen op Instagram en Facebook.

De Zoute Sandcastle Challenge Crew 🏰